Hulp bij het vinden van een woning

Hulp bij het vinden van een woning

Hulp bij het vinden van een woning

Ben je op zoek naar een woning in Groningen? Dan kan dat knap lastig zijn in de huidige woningmarkt. Waar een paar jaar geleden nog woningen in overvloed waren, langer dan een jaar te koop stonden, is dat vandaag de dag totaal anders. Als je momenteel op zoek bent naar een woning, dan is het aanbod minimaal.

Maar hoe kun je dan toch zorgen dat je snel toegang hebt tot het meest recente aanbod uit de woningmarkt? Je kan natuurlijk zelf het internet gaan afstruinen, maar dan kom je als snel tot bovenstaande conclusie.

Het kan ook zo zijn dat je voldoende tijd hebt of totaal geen tijdsdruk hebt om over een woning te beschikken, dan is het zelf speuren naar een woning een hele goede optie.

Wat is het alternatief?

Je kan er ook voor kiezen om een vastgoedprofessional in te schakelen, bijvoorbeeld een Aanhuurmakelaar, deze heeft immers al een netwerk. Deze kan voor jou snel bij de juiste aanbieders terecht komen.  Dit kan je tevens redelijk wat tijd schelen en als je zelf overdag al druk bezet bent, is dit een goed alternatief.

Woning vinden in Groningen

Het aanbod van woningen in Groningen is redelijk, echter is het wel zo dat, de vraag groter is dan het aanbod. Ook in het middensegment waar de prijzen tot circa € 900,- per maand liggen is het aanbod er wel. Maar ook hier geldt dat de vraag groter is dan het aanbod. Dus zelf een woning vinden in Groningen, kan een knap lastige opgave zijn.

Wat doen wij?

Wij kunnen je goed begeleiden, als het gaat om het snel vinden van het juiste aanbod. Na het inventariseren van de woonwensen, kunnen wij aan de slag gaan.  Waar de aspirant huurder, onze opdrachtgever, eerst begint bij het speuren op het internet kunnen wij direct beginnen met de juiste kanalen aan te boren, zoals makelaars en andere woningaanbieders. Hierdoor zijn we sneller bij het juiste woonaanbod in Groningen.

Mocht je gebruik willen maken van onze dienstverlening, kun je via het contactformulier laten weten wat je woonwensen zijn. We nemen dan binnen 24 uur contact met je op om je woonwensen te personaliseren.

1 gedachte over “Hulp bij het vinden van een woning”

  1. Hallo, ik ben opzoek naar een woning voor mij en me hond. Het liefst met tuin en parkeerplaats. Balkon is ook goed. En als ik men auto maar goed kan parkeren.

Een reactie plaatsen

Bel me terug
close slider