Kantoorpand huren in Groningen

Kantoorpand huren in Groningen

Kantoorpand huren in Groningen.

Ben je opzoek als ondernemer naar een nieuw kantoorpand in Groningen, dan weetje ongetwijfeld wat het beste is voor je onderneming. Maar hoe vindt je nou het juiste kantoor voor je bedrijf ?

Als ondernemer weet je natuurlijk alles over je eigen zaak, of je nu een start-up bent, of je een scale-up  jij wil je bezig houden met je kerntaken dat is ondernemen.  Laat ons het zoekwerk voor je uit handen nemen zodat jij je kunt richten op wat het beste is voor je onderneming.

Als je opzoek bent naar een kantoorpand in Groningen, dan wil je natuurlijk een goede locatie en ruimte voor je bedrijf. Wij kennen de markt in Groningen en kunnen naar aanleiding van een kennismakingsgesprek je wensen inventariseren en opzoek gaan naar het juiste kantoorpand voor je bedrijf.

Het versterken van u als zakelijke huurder is ons enige belang. Daarmee werken wij compleet anders als de gevestigde orde in de vastgoed wereld. Wij zijn niet transactie gedreven, wij regelen de perfect match voor uw bedrijf.

 

Lokale markt kennis.

Als het over zakelijke vastgoed gaat, is de kennis van de lokale marktkennis een zeer belangrijke factor. Wij hebben in de afgelopen jaren  regionale en lokale marktkennis opgebouwd. Wij kennen niet alleen de stad maar ook  de overige plaatsen in de provincie. Wat belangrijke kennis is voor een vastgoed adviseur.

Dit is namelijk het gebied waar u onderneemt en ook een groot deel van uw huidige, of toekomstige klanten zich bevindt. Binnen Groningen beschikken wij over een groot netwerk. en kennen een grote hoeveelheid beschikbare kantoorpanden, en de daarbij verhurende partijen. “ook zijn wij goed op de hoogte wat er in de toekomst gebouwd wordt

Als ondernemen, directeur of manager kunt u profiteren van ons netwerk.  Want  de gebruiker van het pand is onze opdrachtgever. Wij behartigen dus alleen het belang van de huurder !

 

Neem vrijblijvend contact op.

 

 

 

 

Een reactie plaatsen

Bel me terug
close slider