Winkelpand voor kappers Groningen

Winkelpand voor kappers Groningen

Winkelpand voor kappers Groningen

Wil je een kapperszaak beginnen in Groningen? Dan ben je op zoek naar een winkelpand voor kappers in Groningen.  Maar hoe zorg je nou dat je dat perfecte winkelpand in Groningen vindt voor je nieuwe kapperszaak? Uiteraard begin je op funda business want daar staan de meeste bedrijfspanden in Groningen op.

Maar je zult snel tot de ontdekking komen dat de gemiddelde huurprijs op een goede locatie voor je nieuwe zaak redelijk in de papieren gaan lopen, maar ook met het huidige ondernemersklimaat zijn de meest interessante locaties voor je nieuwe kapperszaak snel verhuurd aan je concurrent of een nieuwe horecatent.

Wat doen we?

Onze contacten liggen al ruim voor dat panden op Funda komen te staan. Maar wij kunnen ook zeker een bijdrage leveren in de onderhandelingen omtrent de inhoud van de huurovereenkomst en de huurprijs, dit kan je als ondernemer al gauw een flink aantal euro’s gaan schelen in de opstartfase.  Want de kosten voor je huisvesting kunnen snel een grote impact hebben op je winst. Hoe lager deze zijn, hoe meer jij als ondernemer overhoudt. En tot slot je onderneemt niet voor verlies.

Locatie voor je kapperszaak

Dit hoeft natuurlijk niet altijd de meest belangrijke factor te zijn in je zoektocht. Je kan natuurlijk al een eigen klantenbestand hebben en over het algemeen gaan deze met je mee als zij tevreden zijn over je vakwerk. Maar heb je niet de beschikking over een bestaand klantenbestand, dan kan de locatie van je kapperszaak een belangrijke factor zijn in je succes.

Waar moet je opletten bij het kiezen van de juiste locatie? Elke stad heeft een vaste verkeersstroom van winkelend publiek, of mensen die van een woonwijk naar de stad gaan. Kijk dus goed naar welk publiek je verwacht als klant te gaan bedienen.

Mocht je vragen hebben omtrent onze dienstverlening, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Een reactie plaatsen

Bel me terug
close slider