Woonruimte gezocht in Groningen

Woonruimte gezocht in Groningen

Woonruimte gezocht in Groningen

Als je op zoek bent naar woonruimte in Groningen, dan kom je als snel tot de ontdekking dat het een vrij lastige opgave is.  Samen met jou zijn er nog een tal van mensen die ook op zoek zijn naar woonruimte.

Wat zijn dan de mogelijkheden om als woningzoeker in Groningen, aan dat eigen paleisje te komen? Er zijn natuurlijk de bekende platformen zoals Pararius en Funda, maar daar zitten dagelijks miljoenen mensen op te zoeken. Daar is de kans dus vrij groot, dat wanneer je een bezichtiging hebt gepland met de verhuurmakelaar er er nog zeker tien mensen komen bezichtigen. Kans 1 op 10 dus 🙁

Wat zijn de alternatieven?

Je hebt via de zoekmachines de zoekterm ‘woonruimte gezocht in Groningen’ ingevoerd. Je zult worden gebombardeerd met site’s waar ze vragen om een abonnement af te sluiten.  Maar deze site’s kunnen je geen garantie geven, dat wanneer je hebt betaald, je ook woonruimte kunt bemachtigen.

Je kunt er ook voor kiezen om een aanhuurmakelaar in te schakelen, dit is een professional die voor jou aan het werk gaat. Let wel op deze dienst kost wel wat meer dan 10 abonnementen van een gemiddelde huurwebsite. Maar het voordeel is wel dat een aanhuurmakelaar in de meeste gevallen werkt op basis van no-cure no-pay dus dan betaal je ook alleen maar voor het resultaat dat behaalt wordt.

Wij van Mijn Aanhuurmakelaar behartigen de belangen van jou als woningzoeker. Dit heeft als voordeel dat we voor jou op zoek gaan naar de woonruimte die jij graag wilt bemachtigen, voor jou in onderhandeling treden omtrent de totstandkoming van de huurovereenkomst. En zorg dragen dat jij een woning zonder gebreken opgeleverd krijgt van de verhuurder.

Hoe werkt het?

Zodra we van jou een aanvraag krijgen via het formulier op de website, zal er binnen 24 uur contact met je worden opgenomen. Zo kunnen we jou specifieke wensen doornemen, en resultaat gericht aan de slag gaan. Dus heb je gezocht op de volgende zoekterm: ‘woonruimte gezocht in Groningen’? En kun je hier hulp bij gebruiken, dan zijn wij de juiste partij om je te assisteren.

Neem snel contact op via het contactformulier.

 

Een reactie plaatsen

Bel me terug
close slider